Sortida
                                                          Xavi , Sancho i Tomasa
                                               Noemi, Monik i Eva

Sancho Ayala   i Monik Muñiz  s’imposen a la  8na  cursa  Corriol de Solsona.
Diumenge  dia 18 de maig de 2014 a les 10 hores, el  tro del ”trabuc”   va donar la sortida  a la 8na  cursa  Corriol de Solsona, amb   182 participants inscrits,  62 eren corredors de la nostra Comarca,   han finalitzat la cursa 172 atletes,  l’atleta més jove  11 anys i el més gran 79 anys.
La cursa  descorre  per camins del vinyet , bosc i corriols, sobre una distància aproximada de 10’300 km.
El recorregut,  el paisatge i temperatura han estat les perfectes per la pràctica de l’atletisme.
Sancho Ayala,  va sortir  molt fort  ja que al costat tenia a companys que es coneixen molt bé( Sergi Rodriguez, Xavi Tomasa, Xavi Espiña..),  i ja als primers km de pujada va aconseguir uns segons de ventatja,  i  que a la baixada i al pla va anant augmentant.
Sancho Ayala es va presentar tot sol a la línia de meta aconseguint;   per cinquena vegada consecutiva el trionf  de la cursa  i,   una vegada més amb record de la prova,  parant el crono en 35:27 minuts.
Segon va entrar  el manresà  Sergi Rodriguez   amb un temps de 36:37 minuts.
I tercer va entrar Xavi Tomasa  del  CA Berga amb un temps de 37:30 minuts
El jove Sergi Brau, va entrar el setè de la general i primer de la seva categoria amb un magnífic temps de 39:22 minuts.

En categoria de dones la guanyadora va ser Monik Muñiz  del C.A Berga, amb  un temps de 46:05 minuts, seguida  de  Noemi Homedes  dels Fondistes d’Artesa de Segre, amb un temps de 46:43 minuts.
I tercera va entrar la atleta del C.E Gissonenc Eva Hernandez amb 48:06 minuts.
L’últim atleta ha fet un temps de 1:18 h.

A destacar que aquest any s’ha continuat fent  la cursa de nens no competitiva, i ha tingut la participació d’uns 40 nens entre 5 i 12 anys, que s’ho van passar molt bé.