Sancho Ayala  Seguit de Raduan
                                     Sancho Ayala entrant a meta com nou Campió d'Espanya
                                      Raduan,  Sancho  i   Pasqual Perez

Sancho Ayala, Campió d’Espanya a Granollers.

Diumenge dia 10  de març  es van disputar a Granollers els XCV Campionats d’Espanya de cros absoluts  i per categories, la prova es va disputar a les pistes d’atletisme i terrenys adjacents, sobre un circuit de 2 km. .
Sancho Ayala ,  atleta dels  Fondistes del Solsonès i Hinaco Monzon, va participar a la prova de veterans
( més de 45 anys), sobre una distància de 6 km.

A les 9’40h  es va donar la sortida a  la categoria de mes de 45 anys,   Sancho Ayala tornava a sortir com un dels favorits al triomf  final, , però  no volia  confiar-se ja que davant tenia a Raduan Ben Arafa campió de l’any passat.
Sancho Ayala, sabedor del final explosiu  de  Raduan ,  ja de sortida va  imprimir un ritme fort,  la qual cosa va fer que pujar al podi es poses molt car, obligant a gastar moltes energies i fer bons temps.
I  a tornar a passar per meta ja anaven  tots dos sols(Sancho i Raduan) al cap davant de la cursa, aquesta situació  va durar una volta més, a la 3ra volta,  a la sortida de les pistes començava una pujada, que  Sancho Ayala   va aprofitar per fer  una acceleració i despenjar a Raduan, que poc a poc va anant perdent de vista al Sancho.
Sancho Ayala (Catalunya)es va presentar  tot sol davant de meta, entrant com nou !Campió d’Espanya! amb un temps de 19’22 minuts.
Raduan Ben Arafa, (Aragó)va entrar com subcampió d’Espanya, amb un temps de 19’52 minuts, i Pasqual Perez ( País Valencia)  va entrar 3r i medalla de bronze amb un temps de 20’18 minuts.
Sancho Ayala,  va ser el veterà(més de 35 anys)  més ràpid en fer els 6 km .
Una vegada més “Felicitats Campió”

En  la categoria  absoluts homes, el nou campió va ser Sergio Sanchez (Castilla-Leon) que  va tardar  35’34 minuts en completar  les 6 voltes al circuit  en total 12 km.
Segon i medalla de plata va ser Carles Castillejos(Catalunya) amb un temps de 35’46 minuts, i  la medalla de bronze va ser pel campió de l’any passat Ayad Lamdassem(Catalunya) amb un temps de 35’55 minuts.
Per comunitats la campiona va ser Catalunya per davant de Madrid segona i
Castilla-Leon tercera.

En categoria absoluta de dones, la guanyadora  i nova campiona d’Espanya va ser Gemma Barrachina(Catalunya) que va fer un temps de 27’26 minuts en completar els 8 km. de la prova, segona va entrar Diana Martin (Madrid) que va fer un temps de 27’32 minuts i medalla de bronze va ser per M. Teresa Urbina(Extremadura) que va fer un temps de 27’34 minuts.
Per comunitats la campiona va ser Cantabria, seguida d’Extremadura i Catalunya que va quedar en tercer lloc.