diumenge, 21 de juny del 2009

III Cursa dels Templers

Sancho Ayala Puja al podi dels Templers.

Diumenge 14 de juny a les 10’00 h. es va donar la sortida a la tercera cursa dels Templers a Lleida.
Una cursa força ràpida en els dos primers quilòmetres, ja que es baixava del castell dels Templers al turó de Gardeny de Lleida, però a partir del km. 4 ja comença a pujar fins tornar al castell.
Una cursa que segueix creixent ja que van començar amb 300 participants i aquets any s’ha tancat a 830 inscrits, l’any vinent estacaran a 1.000 places.
En representació dels Fondistes del Solsonès, Sancho Ayala i Josep Alconchel que van córrer per primera vegada aquesta cursa. La cursa en si va anar molt bé, ja que no va fer gents de calor i els atletes no van tenir que fer un desgast extra.
Sancho Ayala es va situar al cap davant de la cursa però poc a poc es va anant quedant al darrera dels homes forts, i amb un temps de 34’09 minuts va creuar la meta el 8e de la general i tercer de la seva categoria.
Josep Alconchel va fer un temps de 43’56 minuts i va entrar al lloc 203 de la general.
La cursa va ser molt igualada entre els marroquins Mohamed Bonhmbarka i Mohamed Alt Ben Aissa, que es va decidir a la pujada al castell, però el final de Bonhmbarka no va tenir resposta i es va imposar en un llarg esprint, entrant primer amb un temps de 30’46 segons per 30’48 d’Aissa .
El tercer va entrar Mario Mazana amb un temps de 31’01 minuts.
En la categoria de dones la guanyadora va ser Meritxell Calduch que no va tenir cap problema per imposar-se amb un temps de 35’33 minuts, segona va entrar Meritxell Bonet amb un temps de 38’07 minuts i tercera va entrar Sabina Moreno amb 40’04 minuts.
L’últim atleta que va creuar la meta ho va fer amb un temps d’1 hora i 17 minuts.