dilluns, 16 d’abril del 2018

Cursa BBVA CX Bombers Lleida

                                                      Josep Alconchel i Roger Closa



Aquest diumenge dia 15 d’abril de 2018, la Cursa BBVA CX Bombers Lleida ha celebrat, la seva vuitena edició, Roger Closa i Josep Alconchel van ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
 Abderrahim El Jaafari i Míriam Ortiz han repetit triomf de l’any passat.
En el cas d’El Jaafari, aquest és el seu setè triomf a la Cursa Bombers. Com és habitual, la cita ha estat una veritable festa atlètica celebrada sota l’organització de l’Agrupació Cultural i Recreativa Bombers de Lleida, una festa que ha aplegat 2.500 participants, als quals cal afegir els 800 nens i nenes que dissabte van ser a les curses infantils.

La sortida i arribada van ser  als Camps Elisis i que ha recorregut els principals carrers de la ciutat. Els corredors han compartit protagonisme amb els espectadors i els grups de batucades i percussió, que han animat la jornada.
Abderrahim El Jaafari, vencedor amb un registre de 29.57minuts, seguit de Mohamed Farih, segon amb 31.32m i de Radouane Nour (La Sansi), tercer amb 31.19. Cal destacar també el quart lloc de Ricard Pastó (Xafatolls) amb un temps de 31.46. Alí Benhmbarka (Canovelles), que havia entrat segon, ha estat desqualificat per haver comès una irregularitat en el seu recorregut.
Roger Closa ha fet un temps de 42:07 minuts entrant al lloc 189 de la general i Josep Alconchel amb un temps de 50:05 minuts ha entrat al lloc 711 de la general.
En dones, Míriam Ortiz (AA Catalunya) no ha tingut rival i  amb un crono de 35.12 minuts ha entrat guanyadora.
Seguida de l’actual campiona de la Lliga Ponent, Rosamari Carulla (La Guineu), segona amb 38.50, i d’Eva Ribalta (Xafatolls), tercera amb 38.59 minuts. En aquest cas, també s’ha modificat el podi final debut a dos desqualificacions.

També s’ha fet el concurs d’Animació al Carrer, amb la participació de diferents grups de batucades d’arreu de Catalunya.


Pròximes curses
Més informació,  iter5.cat, atletisme.cat, competidor.cat, runedia .com

X Cto d’Espanya 10 km, en Ruta-Master

                                   Manuel Gonzalez, Miguel Angel Encina,  i  Sancho Ayala 


Sancho Ayala,  3r als  Campionats d’Espanya M-50(Durango (Biscaia).   

Diumenge dia 15 d’abril a Durango (Biscaia),  es va disputat  els Xcto. D’Espanya de 10km Ruta-Master.
La categoria Master es a partir de 35 anys, i cada 5 anys es canvia de categoria, M-35,M-40-M-45......
La sortida dels Campionats Master va ser a les 12:15h,
El guanyador dels Campionats va ser Ricardo Serrano amb un temps de 29:39 minuts, segon va entrar Miguel Angel Barzola amb 29:51 minuts i el tercer en meta va ser Daniel Sanz amb 30:47 minuts. Tots tres M-35.

La categoria M-50 va ser guanyada per Miguel Angel Encina amb un temps de 33:26 minuts, 1 segon més tard va entrar Manuel Gonzalez, amb  33:27 minuts, i tercer va entrar  Sancho Ayala amb 34:00 minuts.

En dones la cursa va ser més disputada, ja que la guanyadora es va decidir per 1 segon, la guanyadora  ha estat Azuzena Diaz amb un temps de 34:27 minuts, segona va ser  Zulema Fuentes  amb 34:28 minuts,  i tercera ha estat  Raquel Gomez  amb 34:55 minuts.