dimecres, 22 d’abril del 2009

SILVIA LEAL I SARA VILA PRIMERA I SEGONA POSICIÓ RESPECTIVAMENT A LA III CURSA DE MUNTANYA DE SANAÜJA

El passat diumenge 19 d’abril, es va celebrar la tercera cursa de muntanya de l’alta Segarra a Sanaüja.
Un recorregut molt tècnic i força entretingut, on es saltaven rierols, es grimpava torres, rocs i corriols durs tan de pujada com de baixada.La cursa constava de 23 km i 800 metres amb un desnivell tan positiu com negatiu de 1200 metres, van participar uns 300 atletes entre ells els representants dels Fondistes del Solsonès:

En categoria masculina el l’Albert Moliner, va entrar al lloc 19 a la general amb un temps de 2’35’53 h. en Lluís Villaro va fer un temps de 3’07’27 h. entrant al lloc 86 de la general, en Toni Marin va entrar al lloc 83 de la general amb un temps de 3’06’14 h, en Miquel Angel Montaner i Josep Lluís Alonso van fer un temps de 3’21’05 h. entrant al lloc 211 i 212 respectivament.

En categoria de dones domini de les atletes solsonines, ja que la primera i guanyadora va ser Silvia Leal amb un temps de 2’50’50 h i Sara Vila va entrar segona amb 2’59’24 h.La tercera classificada va ser Anna Macià. Amb 3’01’05 h.,
La cursa va ser guanyada per Omar Oughzil amb 2’16’19 seguit de Jessed Gispert amb 2’18’18 h. i tercer va entrar Marc Caros amb 2’18’33 h. Diumenge dia 19 de març es va disputar la tercera cursa de muntanya de l’alta Segarra

Pròximes Curses
26 d’abril Mitja Marató i 6 km. de Malafia Lleida
26 d’abril Mitja Marató d’Olot
26 d’abril “Mullat’ti” i corre per l’Esclerosi Multiple10 km. circuit de Montmeló