dilluns, 14 de maig del 2018

CAMPIONAT D’ESPANYA DE VETERANS

Sancho Ayala, es torna a proclamar  campió d’Espanya de 10.000 km/pista.

Diumenge 13 de  maig de 2018, es van  celebrar els Campionats d’Espanya de Veterans a l'aire lliure, individual i proves combinades  a l’Estadi Municipal  de la Bòbila de Gava
Es va  realitzar  a doble jornada, començant la matinal a partir de les 9,30 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores.
El Campionat d’Espanya també pot servir com a preparació dels Campionats d'Europa que se celebrarà la setmana vinent del 18 al 20 de maig  a Alacant.
L’atleta solsoní  Sancho Ayala va participar  a la prova de 10.000 mts, M50  que va tenir lloc a les 10:15h.
Sancho Ayala, va començar la cursa  tibant del gran grup juntament amb l’aragonès Manuel Gonzalez Izquierdo,  tots dos es van anant marxant del gran grup fins que a les  últimes voltes Sancho Ayala va canviar de ritme i va marxar tot sol, entrant campió amb un temps de 33:05 minuts, que es nou record d’Espanya M-50.
Segon va entrar Manuel Gonzalez Izquierdo amb un temps de 33:38 minuts.
I la medalla de bronze va ser per l’atleta de Canyelles Jose Antonio Ramirez Ramirez amb 34:31 minuts.

“Felicitats de nou  “Campió”

7na Cursa de Vilanova i la Geltrú

Josep Alconchel amb Xavi Tomassa 2on

David Martinez i Miriam Ortiz, s’imposen a Vilanova i la Geltrú.

Diumenge dia 13 de maig a les 9:30h es va donar la sortida a una nova edició de la cursa de Vilanova i la Geltrú, sobre un circuit de 5 km, al que es va donar dos voltes.
Amb una participació de més de 400 atletes, Josep Alconchel va  ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
La cursa va ser guanyada  per  l’atleta de Manresa David Martinez amb un temps de 31:19 minuts, que representa un nou rècord de la prova.
Segon va entrar Xavi Tomasa de Berga, amb 31:49 minuts, i la tercera posició va ser Abel Casalí també del Manresa amb 31:53 minuts.
Josep Alconchel amb un temps de 50:14 minuts va entrar al lloc 212 de la general.

En dones la cursa va ser més disputada, ja que la guanyadora es va decidir per 5 segon, la guanyadora  ha estat Miriam Ortiz  amb un temps de 35:17 minuts, que també representa un nou rècord de la prova femenina.
La segona ha estat Sole Delgado  amb 35:22 minuts,  i tercera ha estat  Vinyet Noguero amb 37:30 minuts.
L’últim atleta en passar la línia de meta ho va fer amb un temps de 1 hora i 10 minuts.