7na CURSA POPULAR DEL PONT DE VILOMARA i ROCAFORT

7na     CURSA  POPULAR DEL PONT DE VILOMARA  i  ROCAFORT

Sancho amb  Pol i en Roger
                                           Lluís, Sancho, Josep, Jaume, i David
Sorprenent  podi de Sancho Ayala a Pont de Vilomara!

Diumenge 4 de novembre  es va disputar la 7na   Cursa Pont de Vilomara Memorial Alcalde Evaristo, amb la participació de Sancho Ayala, Lluís Villaró, David Lupiañez, Josep Alconchel i Jaume Creus del Club Fondistes del Solsonès.
Un recorregut exigent  que combinava carretera, camins de bosc i corriols.
Amb una participació  rècord, a prop de 700 atletes inscrits, dels quals 622 van creuar la línia de meta.
La sortida es va donar a les 11 h.  ben aviat els dos favorits van marxar endavant, jugant-se’n el triomf final(Pol Guillem i Roger Campoy) per darrera fent una altra cursa, es va formar un grup de 6 atletes, entre ells el campió d’Europa de 1.500 mts, Reyes Esteve, aquest grup anava encapçalat per  Sancho Ayala, fins el km 6 el grup va anar compacte, a la primera rampa Sancho Ayala va accelerar, i es van anant despenjant els components del grup, i a la segona pujada ja es va quedar sol.
La cursa va ser guanyada per Pol Guillem  del New Balance,  que va finalitzar els 10 km amb un temps de  31’47 minuts, segon va  ser  Roger Campoy del F.C. Barcelona, amb 31’57 minuts  i   tercer amb un temps de 34’16 minuts va entrar el corredor dels Fondistes del Solsonès Sancho Ayala, que es va desfer de tots els companys de grup.
El primer sorprès per aquest 3r lloc va ser el propi Sancho que va superar a corredors teòricament més forts.
I si sorprenent va ser el podi del Sancho, no menys sorprenent va ser el 12é lloc a la general de Lluís Villaró  amb un temps de 37’52 minuts, li va faltar molt poc per estar al top 10.
David Lupiañez  que va agafant el ritme a les curses, va entrar al lloc 116 de la general amb un temps de 43’31 minuts.
Josep Alconchel amb un temps de 47’02 minuts va entrar al lloc 217 de la general. I Jaume Creus va entrar al lloc 382 de la general amb un temps de 51’30h.
En dones la guanyadora va ser Barbara Ramon d’ Agrupació Atletica, amb un temps de 39’50 minuts,  segona va entrar  Esther Montosa   d’Slops.Cat, amb 42’08 minuts  i  tercera va ser Sara Prescoli  del C.A.Olesa amb  42’36minuts.
L’últim atleta ho va fer amb un temps de 1 hora i 10 minuts.

Proximes curses
11 de novembre Berga-Santpedor 55 km. caminada
11  de novembre  Memorial Ramon Blanch,  Vilanova de la Barca, 10 km.
18  de  novembre Mitja Marató de Ripoll.
18  de novembre volta a l’estany,  d’Ivars,   5 i 10 km
18  de novembre  Jean Bouin 10 km Barcelona.
18  de novembre La Navarclina 10 km  Navarcles.
25  de novembre  Mitja Marató de Tarragona
25  de novembre  Matagalls-Granollers 41 km Granollers

XX MITJA MARATÓ DE LLEIDA

XX    MITJA  MARATÓ  DE   LLEIDA

Domini magrabí a la Mitja Marató de Balafia.

L'Imma en plena cursa
Diumenge  4  de novembre a les 10h  es va donar la sortida a la 20na edició   de la mitja marató de Balafia(Lleida).
Amb la participació de 700  atletes inscrits, dels quals  693 atletes  van creuar la meta.
La representant  dels Fondistes del Solsonès va ser; Imma Gonzalez, que va  tenir una excelent participació, finalitzant els 21’097 km, amb un temps de 1 h. 41 minuts i 3 segons, entrant al lloc 321 de la general, quedant la 12 de 81 dones participants i la 4ta de la seva categoria.

La mitja marató va ser guanyada per Abdelhak Sabhi  amb un temps de 1h. 8 minuts i 58 segons.
Segon va entrar  Abderrahim El Jaafari amb 1’10’32h, i tercer va entrar Jordi Torne  amb 1’11’27 h.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Angela Castelló  amb un temps d’1’19’36h. Segona va entrar Meritxell Bonet  amb 1’25’05 I tercera va ser Eva Ribalta amb un temps d’ 1’27’30 h.