dilluns, 17 d’octubre del 2011

24na MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA

Sancho Ayala 2on a la mitja marató de Mollerussa.
Diumenge 16 d’octubre a les 10’30 h. del matí es va donar la sortida a una nova edició de la mitja marató de Mollerussa, amb la participació rècord de mes de 650 atletes inscrits, i 350 inscrits a la cursa de 8 km.
Sancho Ayala, Lluís Villaró i Josep Alconchel van participar a la mitja marató,

Meri Martin i Joan Freixa ho van fer a la cursa de 8 km.
Un circuït força pla en general, excepte els últims km que anaven pican a munt i els dos ponts elevats a l’entrada de Mollerussa fan que el final de cursa fos bastant exigent.
Joan Carles Xifre i Sancho Ayala van agafar el pes de la cursa, arrivant junts fins a l’ultim km, que ho van agafar com un llarg esprint, Joan Carles Xifre va fer l’últim km en 3’02 i Sancho Ayala ho va fer en 3’11 minuts.
Joan Carles Xifre del club Estival Park Salou va entrar guanyador de la cursa amb un temps de 1’13’12 h.
Segon va ser el campió de l’any passat Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès, amb un temps de 1’13’21 h, rebaixant la seva marca de l’any passat en 23 segons. Tercer va se Josep Llobera dels Xafatolls amb un temps de 1’14’46 h.
Lluís Villaró va entrar al lloc 29 de la general amb un temps de 1’21’59 h.
Josep Alconchel va entrar al lloc 417 de la general fent un temps d’1’47’56 h.
En la categoria femenina la guanyadora va ser Ceresela Pasa del Medilast amb 1’23’31 h. Segona va entrar Yolanda Riera del Bazeando.com amb 1’25’33 I tercera va ser Marta Serret dels Fondistes Artesa amb un temps d’ 1’33’36 h.
La Cursa de 8 km va ser guanyada per Jaume Farre amb un temps de 28’04 minuts, i en dones la guanyadora va ser Nuria Esteve amb 35’05 minuts.
Meri Martin va fer un temps de 45’41 minuts entrant al lloc 192 de la general.
I Joan Freixa va entrar al lloc 230 de la general amb un temps de 47’46.