dilluns, 27 d’abril del 2009

V PUJADA A VALLHONESTA

Nou podi per Sancho Ayala a Vallhonesta.

Diumenge passat dia 26 d’abril a les 10’00 h. es va disputar a Sant Vicenç de Castellet la 5na edició de la pujada a Vallhonesta, que va comptar amb 350 inscrits. Amb la participació de , Sancho Ayala , Josep Miquel, David i Josep Alconchel del Club Fondistes del Solsonès.

La Cursa de Vallhonesta es un entremig entre cursa de muntanya i cursa en ruta, es un circuït força maco i amb unes vistes precioses del Montseny i Montserrat.

Un recorregut de 13’600 quilòmetres, que combina, fortes rampes i curts plans fins el quilòmetre 9’500, per terminar en 4 quilòmetres de baixada que es podia recuperar temps si s’havien guardat forces per els últims quilòmetres.

La pluja , el fred, el fang i el vent, no va ser cap obstacle per que els atletes sortissin a millorar els temps de l’any passat.

Sancho Ayala va sortir amb el grup capdavanter del que no es va separar mai, a l’últim km de pujada es va col•locar 3r de la general, posició que ja no va abandonar fins entrar a meta, tan sol superat per Marc Garcia amb 47’22 minuts i Jordi Calduch amb 47’51 minuts, primer i segon respectivament, tercer va entrar Sancho Ayala amb 48’02.

David, Josep Miquel i Josep Alconchel, van sortir junts, però els dos joves es van anant separant tal com anava avançant la pujada, a 3 quilometres de la pujada en David es va marxar del seu germà.La baixada va ser molt ràpida i en David va entrar al lloc 74 de la general amb un temps d’1 hora i 1 minut.En Josep Miquel va entrar al lloc 97 de la general amb un temps d’1 hora 3 minuts i 2 segons i Josep Alconchel va entrar al lloc 111 de la general amb un temps d’1 hora i 4 minuts i 4 segons.

En dones la guanyadora va ser Maria Rosselló amb un temps de 50 minuts i 34 segons, seguida de Silvia Sanchez amb 56 minuts i 18 segons, i tercera va entrar Maria Duran amb 57 minuts i 27 segons.

L’últim atleta ho va fer amb 1 hora i 44 minuts.