dimarts, 15 de maig del 2012

Sancho Ayala   i Mavi Gil   s’imposen a la  6na  cursa  Corriol de Sol.sona.

Diumenge  dia 13 de maig de 2011 a les 10 hores, el  tro del ”trabuc”   va donar la sortida  a la 6na  cursa  Corriol de Solsona, amb més de  250 participants,  63 eren corredors  locals, dels quals 27 pertanyen al club Fondistes del Solsonès, han finalitzat la cursa 253 atletes,  (remarcar un increment de la participació de dones   49), l’atleta més jove  12 anys i el més gran 77 anys.
La cursa  descorre  per camins del vinyet , bosc i corriols, sobre una distància aproximada de 10’300 km.
L’aigua caiguda el dia abans ha fet que el recorregut estigués una mica tou, però el paisatge i temperatura han estat les perfectes per la pràctica de l’atletisme.
Sancho Ayala,  va sortir per aconseguir el seu triplet en aquesta cursa, imposant un ritme fort en els primers kms,  que tant sols l’Albert Moliner  i l’Alexandre  Tàsies van intentar seguir, però  Sancho Ayala  es va anant distanciant  poc a poc dels seus perseguidors.
Sancho Ayala  dels Fondistes del Solsonès, es va presentar tot sol a la meta amb un temps de 36’03 minuts, nou rècord de la cursa, que ell mateix tenia.
Segon va ser el seu company de club  l’Albert Moliner amb un temps de 37’54 minuts.
I tercer va entrar el guanyador de la lliga “Interclubs de Lleida”  Alexandre Tàssies  del C.A. Linyola amb un temps de 38’33 minuts.
En categoria de dones la guanyadora va ser la solsonina Mavi Gil  del C.Ex. Solsonès, amb  un temps de 49’01 minuts, seguida de molt a prop per Noemi Homedes  dels Fondistes d’Artesa de Segre, amb un temps de 49’18 minuts.
I tercera va entrar la atleta del  C. N. Manresa  Francesca Martinez  amb  50’11 minuts.
Un total de 6 podis a estat els premis que han obtingut el club dels Fondistes del Solsonès
A destacar el jove atleta dels fondistes del Solsonès  Sergi Brau de 16 anys que amb un temps  de 42’00  minuts, ha entrat el  13 de la general i 3r de la seva categoria.







  

       Pròximes Curses 

15 de maig  Cursa Corriol de Solsona
22 de maig  Pujada i Baixada a Queralt  14’600 km (Berga)
29 de maig  Pujada de Baga a Coll de Pal 19 km (Baga)
3  dee juny  10 i mitja marató de Tiurana

Més informació Ribera Esports , www.atletisme.com  i 

Més informació Ribera Esports , www.atletisme.com  i