dilluns, 1 de juny del 2009

4a CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA

Sancho Ayala no baixa del podi a la capital d’Osona
Diumenge dia 31 de maig de 2009 a les 10’00 hores es va donar la sortida a la 4a cursa de Policia de Catalunya, la distància a recórrer es els 10 Km. que separen les ciutats de Manlleu i Vic, el recorregut per asfalt i amb molta calor.
Dels 1200 atletes inscrits, 988 van creuar la línia de meta abans de tancar-la , la representació dels Fondistes del Solsonès van ser Jaume Creus i Sancho Ayala, que un cop més va tornar a pujar al podi, amb un bon temps i resultat, malgrat la duresa de la prova i la forta calor.
Sancho Ayala, com sempre va anar al cap davant de la cursa i al final va entrar en un meritori 7e lloc de la general i 3r de la seva categoria amb un temps de 34’58 minuts.
Sancho Ayala es l’únic atleta que ha pujat al podi en les quatre edicions d’aquesta cursa.
Jaume Creus va entrar al lloc 526 de la general amb un temps de 52’24 minuts.
La cursa va ser guanyada pe Driss Lakhouja amb un temps de 31’42 minuts.Segon va entrar Roger Roca , amb un temps de 32’00 minuts. I tercer va entrar Hammou Horrous amb 32’30 minuts.
En categories de dones la guanyadora va ser Encarna Nuñez que no va tenir cap problema per imposar-se amb un temps de 38’56 minuts, la segona va ser Paloma Llobera amb un temps de 44’05 minuts i la tercera va ser Ester Ferrer amb un temps de 44’47 minuts.
L’últim atleta va entrar amb 1 hora i 25 minuts.