dimarts, 18 d’octubre del 2016

29naI MITJA MARATO DE MOLLERUSSA

Sancho Ayala  3er a Mollerussa.

Diumenge dia 16 d’octubre  es va disputar la 29na Mitja Marató ciutat de Mollerussa, i la cursa curta de 5 km. Amb una participació de 700  atletes inscrits entre les dos proves, dels quals 507 van creuar la línia de meta a la mitja marató i 187 a la cursa dels 5 km., entre ells estaven els  atletes dels Fondistes del Solsonès;    Sancho Ayala que va participar a la mitja i  Josep Alconchel  que ho va fer a la prova de 5km.
A les 10h es va donar la sortida conjunta a les dos proves.
Des de la sortida Ricard Pastor es va posar al cap davant de la cursa, va ficar un ritme fort que tan sols ho va aguantar l’atleta de  “Castillejos-Caceres” Carles Montllor.
Sancho Ayala va sortir al seu  ritme i comandava el segon grup.
Ricard Pastor  dels Xafatolls, va entrar guanyador amb un temps de 1:08:12 h.
Segon va entrar Carles Montllor amb un temps de 1:09:29 h.
I tercer amb un temps de 1:13:28h, va entrar Sancho Ayala  que es va imposar al grup perseguidor.
Amb aquesta classificació i a falta de la Mitja Marató de Lleida,
Sancho Ayala es proclama guanyador de les Mitges Maratons de Terres de Ponent.
En dones la guanyadora va ser Rosamari Carulla dels Xafatolls amb un temps  d’1:23:53h.
Seguida de Carme  Tort   del CA Manresa amb un temps  d’1:26:15 h.
I tercera va ser Raquel Marqués de l’Hinaco Monzon, amb  un temps  d’1:28:04 h.
L’últim atleta ho va fer amb 2 hores i 25 minuts.

La cursa de 5 km va ser guanyada per l’atleta del Avinent Manresa;  Oussama Ouchati  amb un temps de 16:24 minuts i per Mari Sanfeliu  de la Guineu amb 20:36 minuts.
Josep Alconchel  va entrar al lloc 50  de la general amb un temps de 23:06minuts.
L’últim atleta ho va fer amb  42 minuts.