MITJA MARATÓ DE LLEIDA

Sancho Ayala i Josep Alconchel abans de la cursa
                                          Sancho AyalaYouness Ait Hadi i El Hachoumi

Sancho Ayala entra 3r a la mitja de Lleida

Diumenge dia  15 de novembre  es va disputar la popular mitja marató de Lleida, i la cursa de 5 km,  amb una participació de 867 atletes arribats  a la mitja i 548  a la cursa dels 5 km.
Sancho Ayala  que va participar a la mitja i Josep Alconchel als 5 km,  van ser la representació del Club Fondistes del Solsonès.
Youness Ait Hadi del club Admaraton, va venir a Lleida amb l’intenció de batre el rècord de la mitja marató i ho va fer amb un molt bon registre de 1:03:56 h. rebaixant l’anterior rècord a prop de 2 minuts, dominant la prova de principi al final.
Segon va entrar Noureddine El Hachoumi del club Seu Vella, amb un temps de 1:10:54h.
I tercer va entrar Sancho Ayala amb un magnífic temps de 1:11:19 h.
Sancho Ayala calculador com sempre, no es va deixar arrossegar pel fort ritme imprès al començament de la cursa, i anant de menys a més va anant recuperant posicions fins que va atrapar al tercer classificat (Jordi Tornè 1:11:21)i amb un últim km d’infart va poder desfer-se, agafant uns metres que no va deixar fins entrar a meta.
En dones la guanyadora va ser Eva Ledesma del Tri-4:40 de Lleida amb un temps de 1:20:55h, segona va entrar Mireia Sosa del Runnerswold Tarragona, amb un temps de 1:23:43h, i tercera va entrar l’atleta del Xafatolls de Mollerussa  Noemi Aumedes , amb un temps de 1:28:22h.
                 L’últim atleta ho va fer amb 2:33 h.

La cursa dels 5 km va ser guanyada per Eliseo Martin de l’Hinaco Monzon amb un temps de
                  14:55 minuts, i per Elian Perez del Valencia Terra i Mar amb 17:37 minuts
Josep Alconchel va entrar al lloc 73 de la general amb un temps de 22:09 minuts.
L’últim atleta ho va fer amb 39:38 minuts