dilluns, 1 de febrer del 2016

6na 10 km de Vilafranca del Penedès 2016.

Josep Alconchel entran a meta

Ibrahim Chakir  i  Hasnna Bahom tornen  a guanyar els 10k de Vilafranca del Penedès.

Aquest diumenge 31 de gener,  es va disputar la 6na edició dels  10 km de Vilafranca,  en la qual van prendre part mes de 2.000 atletes Inscrits dels quals 1746 van creuar la meta,  Josep Alconchel va ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
La prova es va disputar en un circuit força ràpid de  5 km.  pels carrers de Vilafranca, al qual es va donar dos voltes, amb sortida  i arribada  a la Rambla  de Vilafranca.
A les 11 del matí es va donar la sortida i des dels primers metres es van ficar al cap davant  Ibrahim Chakir  i  Ibrahim Ezzaydou els dos atletes que tenien marques per sota el rècord de la prova.
Ibrahim Chakir  i  Ibrahim Ezzaydou   es van disputar fins al final el triomf de la prova en un llarg esprint final,  que va es decantar per Chakir el guanyador de l’any passat, amb un temps i nou rècord de la prova 30:17 minuts.
Ibrahim Ezzaydou va entra segon amb un temps de 30:22 minuts, també va millorar l’anterior rècord.
I tercer va entrar Victor Puyuelo amb 31:01 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc 823 de la general amb un temps de 47:58 minuts.
En dones la guanyadora va ser l’atleta de la Sansi  Hasnna Bahom  amb un temps de 35:21 minuts, millorant també el seu propi record femení de la prova.
Segona va entrar Degitu Jebea  amb un temps de  37:36 minuts i  en tercer lloc va entrar Laura Garcia  amb un temps de 38:03 minuts.
L’últim atleta va fer un temps de 1’16 h.