dimecres, 31 de març del 2010

Mitja Marató i 5 Km. de Montornès

Sancho Ayala 2on de la categoria

Diumenge dia 28 de març de 2010 a les 10 del matí es va donar la sortida a la 17 na mitja marató de Montornès i a la 3era cursa de 5 km.(aquets any a estat a prop de 6 km.) , amb una participació record, més de 4.000 atletes inscrits, (2850 a la mitja marató i 1250 als 5 km.) els Fondistes del Solsonès van ser representats per , Sancho Ayala, Lluís Villaró, Josep Miquel Alconchel i Joan Freixa a la mitja marató i per David Alconchel als 5 km.
Els organitzadors es van veure obligats a canviar una mica el recorregut, fent la cursa una mica més dura, però això no va impedir que el bon nivell dels participants batés el rècord de la prova. Per davant Mohamed Benhmbarka i Driss Lakouaja, van marxar tots dos sols a per la Victoria.
Sancho Ayala ben aviat es va quedar sol en terra de ningú, de forma que es va acomodar al seu ritme fins al final i amb un temps d’1 hora 13 minuts i 13 segons va entrar al lloc 11 de la general i segon de la seva categoria, per darrera de Benito Ojeda.
Lluís Villaró va entrar al lloc 135 de la general amb un temps d’1’24’05 h.
Josep Miquel Alconchel va entrar al lloc 861 de la general amb un temps d’1’38’47 h.
Joan Freixa va entrar al lloc 2.081 de la general amb un temps de 2’05 h.
La cursa va ser guanyada per Mohamed Benhmbarka amb constant lluita des del començament amb Driss Lakouaja amb un temps d’1 hora 4 minuts i 14 segons , (nou rècord de la prova). i 1 hora 4 minuts i 31 segons Driss Lakouaja .
I tercer va ser Josep Rios (per la descalificació d’ Omar Oughzes) amb un temps d’1 hora 5 minuts i 56 segons.
La categoria de dones va ser dominada des de la sortida per l’atleta de Lleida Meritxell Bonet que amb un temps d’1 hora 20 minuts i 18 segons no va tenir rival.
La segona va ser Hasna Bahon amb 1 hora 25 minuts i 20 segons.
I tercera va entrar Angelica Esparza amb un temps d’1 hora 26 minuts i 20 segons.

En la cursa curta el guanyador va ser per segon any l’Ivan Limia amb un temps de 18’14 minuts.
David Alconchel va entrar al lloc 44 de la general fent 22’19 minuts.
En dones la guanyadora va ser Secilia Pozo amb un temps de 21’08 minuts.

A les 2’30 h. per la mitja marató i a 45 minuts pels 5 quilòmetres es tancava la meta, per la qual cosa molts participants de les dos proves es van quedar fora de les llistes.