dilluns, 14 de maig del 2018

CAMPIONAT D’ESPANYA DE VETERANS

Sancho Ayala, es torna a proclamar  campió d’Espanya de 10.000 km/pista.

Diumenge 13 de  maig de 2018, es van  celebrar els Campionats d’Espanya de Veterans a l'aire lliure, individual i proves combinades  a l’Estadi Municipal  de la Bòbila de Gava
Es va  realitzar  a doble jornada, començant la matinal a partir de les 9,30 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores.
El Campionat d’Espanya també pot servir com a preparació dels Campionats d'Europa que se celebrarà la setmana vinent del 18 al 20 de maig  a Alacant.
L’atleta solsoní  Sancho Ayala va participar  a la prova de 10.000 mts, M50  que va tenir lloc a les 10:15h.
Sancho Ayala, va començar la cursa  tibant del gran grup juntament amb l’aragonès Manuel Gonzalez Izquierdo,  tots dos es van anant marxant del gran grup fins que a les  últimes voltes Sancho Ayala va canviar de ritme i va marxar tot sol, entrant campió amb un temps de 33:05 minuts, que es nou record d’Espanya M-50.
Segon va entrar Manuel Gonzalez Izquierdo amb un temps de 33:38 minuts.
I la medalla de bronze va ser per l’atleta de Canyelles Jose Antonio Ramirez Ramirez amb 34:31 minuts.