dimarts, 26 de febrer del 2013

Campionat d’Espanya de cros per clubs.

Club Atletisme Hinaco Monzon  4rt classificat.

48e  Campionat d’Espanya de cros per clubs.

Diumenge dia 24  de febrer  a Oropesa de Mar (Castelló),  es van disputar els  Campionats d’Espanya  de cros per clubs.
Sancho Ayala  va participar al cros llarg,(11’5 km,)  amb el seu  club federat  l’Hinaco Monzon, quedant a una excel·lent 4ta posició per clubs.
Van participar més de 275 atletes de  45 clubs diferents.
A les 9’00h van començar a disputar-se les categories inferiors  i a les 13’45h es va disputar la prova “reina” de sèniors i per clubs, en la qual participava Sancho Ayala.

El club Hinaco Monzon va ser representat per
Eliseo Martin que va fer un temps 32’33 quedant al lloc 15 de la general.
Ivan Espilez  que va fer un temps 33’29 quedant al lloc 25 de la general.
Xavier Areny que va fer un temps 34’05  quedant al lloc 38 de la general.
Carles Oriach que va fer un temps 34’11 quedant al lloc 42 de la general.
Sancho Ayala que va fer un temps 35’03 quedant al lloc 69 de la general.
I Sergio Supervia que va fer un temps 36’46 quedant al lloc 146 de la general.

El nou campió d’Espanya de  cros es  Aelemavehu Bezabeh del Bikila amb un temps de  30’51 minuts.
Segon i subcampió d’Espanya va entrar Sergio Sanchez del  Hummel Hullera amb un temps  de 30’58 minuts, i medalla  de bronze Ayad Lamdassem també del Bikila amb 31’07 minuts.

Per clubs els guanyadors van ser  els d’ Atletisme Bikila de Madrid, que fa tres anys consecutius que guanyen els campionats d’Europa de cros per clubs.
Segons van ser els atletes de l’ Hummel Hullera de Guadalajara.
I tercers van ser els atletes del A.D. Marathon també de Madrid.