XX    MITJA  MARATÓ  DE   LLEIDA

Domini magrabí a la Mitja Marató de Balafia.

L'Imma en plena cursa
Diumenge  4  de novembre a les 10h  es va donar la sortida a la 20na edició   de la mitja marató de Balafia(Lleida).
Amb la participació de 700  atletes inscrits, dels quals  693 atletes  van creuar la meta.
La representant  dels Fondistes del Solsonès va ser; Imma Gonzalez, que va  tenir una excelent participació, finalitzant els 21’097 km, amb un temps de 1 h. 41 minuts i 3 segons, entrant al lloc 321 de la general, quedant la 12 de 81 dones participants i la 4ta de la seva categoria.

La mitja marató va ser guanyada per Abdelhak Sabhi  amb un temps de 1h. 8 minuts i 58 segons.
Segon va entrar  Abderrahim El Jaafari amb 1’10’32h, i tercer va entrar Jordi Torne  amb 1’11’27 h.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Angela Castelló  amb un temps d’1’19’36h. Segona va entrar Meritxell Bonet  amb 1’25’05 I tercera va ser Eva Ribalta amb un temps d’ 1’27’30 h.