dimarts, 5 de juny del 2012

1ers 10km de Vilanova i la Geltrú

El passat diumenge dia 3 es va celebrar la primera cursa organitzada pel club Atletes VNG amb el nom de 1ers 10km de Vilanova i la Geltrú.

El recorregut era totalment pla, l’inici del circuit era a l’entrada del port de Vilanova i seguia pel passeig Marítim,donant dues voltes al mateix circuit de 5kms.

Tot i que presentava ser una cursa ràpida,la pluja que queia abans de donar-se el tret de sortida es va mantenir durant els primers deu minuts de la cursa,fent que esdevingués una xafogor que va fer baixar el ritme dels atletes.

Els Fondistes del Solsonès estaven representats per Jaume Creus que va creuar la linia de meta en un temps de 49:17mi. quedant en la posició 307 de 602 participants.

Els tres primers classificats masculins van ser corredors locals.
1er. Albert Pascual                  32:46mi
2on.Dani Serra            32:46mi
3er.Alex Casablancas              32:59mi