dimecres, 17 de març del 2010

XXII Mitja Marató Ciutat de Berga.

Albert Moliner, de nou al podi de Berga.

Diumenge dia 14 de març a les 9’30 h. Es va donar la sortida a la festa de l’atletisme de Berga, es van disputar tres curses conjuntes en la que van participar uns 400 corredors.
Els Fondistes del Solsonès van ser representats per l’Albert Moliner que va participar a la Mitja Marató.
L’Allbert va anar sempre amb el grup capdavanter, i al final va aconseguir entrar en un excel·lent 5 lloc de la general i 3r de la seva categoria, amb un temps d’1 hora 19 minuts i 36 segons.
La mitja Marató va ser guanyada per Xavi Clusellas amb un temps d’1’ hora 13 minuts. Segon va entrar Lorenzo Sanchez amb 1 hora 14 minuts i 16 segons.
I tercer va entrar Augusto Miranda amb un temps d’1 hora 17 minuts i 43 segons.
En categoria de dones la guanyadora va ser Hasna Bahon amb un temps d’1 hora 28 minuts i 44 segons, segona va ser Mª Carmen Paredes amb 1 hora 31 minuts i 17 segons, i tercera va entrar Carme Tort amb 1 hora 35 minuts.